» Säg hej till dom nya!

jag tänkte visa er mina nykommlingar
 
 
 
 
1. detta är Glodbrid AKA ??? han är mitt senaste tillskott i familjen. Glodbird är en lyhörd 10 årig morgan som älskar att springa. Glodbrid vill alltid sin ryttare väll och funkar lika bra med stora som små på ryggen. MEN, han är väldigt speciel, gör du tex en skänkelvikning fel då blir han lätt sur och lite bråkig, men om du gör allt rätt går han som ett ånglok. Jag tävlar honom i mycket Western men främst hoppning.
2. detta är Goldwings AKA Golden. Gloden har jag bara som prov för att se om jag vill köpa honom. Golden är ganska tittig, fast det är inte så konstigt eftersom han bara är 4´5 år. Han är ett Arabiskt fullblod som älskar att busa, han specialtet är att när man hoppar så först vägrar han när man minst anar det så man tappar stigbyglarna, sedan tar han ett STORT jämfota skutt över så man antagligen ramlar av, MEN om man lyckas hålla sig kvar på något vänster så bockar han runt i heeeeela padocken så tillslut ramlar man.
3.Det här är CandyCaramel AKA Karamell. Karamell är en riktig liten solstråle som man alltid kan lita på. Dock börjar hon bli gammal hela 20 år är hon nu. Karamell älskar att tölta och är riktigt bra på det! Hon är en gammal tävlings häst som kom till mig i julas för att pensioneras. Nu lever hon ett lyckligt liv som mest består av att tugga på hö.
4. till sist goldprince aka prinsen. Prinsen är för till Karamell, eller föl och föl, han är 6.Prinsen älskar distans och det är det han är bäst på. Han är väldigt bra på att svänga snabbt så det gäller att hålla i sig!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo