» Redigering till Ebba rainstorm

 

» Silverpearl aka pärlan

                                                            Silverpearl-pärlan
 
 
 
Pärlan är ett 8 årigt sto som älskar att busa leka och... vänta sa jag busa? Även hon kan vara lite stimig i bland så använder jag henne till dressyr eftersom hinder är lite läskiga. Tidigare så bodde Pärlan på en cirkus, dom tog inte så värst bra hand om djuren där men inget märkes på djuren ändå. (dom var ju såklart ledsna men ingen märkte att dom blev plågade) Sedan efter först 15 år så kom någon på dom dom blev tvunga att lägga ner cirkus (vilken tur) och djuren behövde därmeds säljas hästarna såldes till jorvikstallet eller ja hästarna som inte var för gamla dom som var gamla avlivades för dom hade värkligen ingen livsglädje kvar dom andra djuren vet jag inte vad som hände med. Pärlan var en av dom mest uttsatta, hon hade fått se sin mamma slås ihjäl, hennes kompisar som svultigt ihjälv, och hon själv blev piskad 50 gånger om hon inte galloperade runt 60 varv och hoppade hinder och ja juste där var där hinder rädslan kom fram. Dom tvingade henne hoppa ungerfär 1,20 hinder när hon var 3 år stackaren. Hon litade inte längre på människor, men herman var övertygad att efter jag har haft henne i en månad så skulle hon varar som ny igen och ja bara se nu!
 

» Min guide: Photoshop - Hår -

Ja idag ska jag visa hur man redigera hår. Jag själv använder mig av en rittplatta men om man är duktig så går det bra med mus också, men okej, Let,s go!
 
 
1. jag väljer en bild jag tycker är fin, just nu änvänder jag mig av en sso reklam.
2. Jag börjar med att skapa ett nytt lager och sen målar formen på håret och fyller i det.
3. Sådär! Nu vill vi göra det bara lite mer värklighetstroget så jag gör som så att jag gör ett nytt lager och kopplar det till det lagret jag är på nu (kommer visa i ett annat inlägg hur man kopplar) och drar tunna sträck i olika ljusare och mörkare färger.
4. Sådär! Ni kanske ser att jag lämnat lite vid ´´benan´´ nu gör vi så att vi gör ett nytt lager och kopplar det till vårt senaste lager och målar svart i benan och vitt för att skugga lite aa ni får se.
5. Ja ni ser liksom atg jag målat med svart och vitt och sedan smetat utt det.